Definities van Encyclopedie voor voeding in de Ensie P
- Paardeboonen
- Paardemelk
- Paardevleesch
- Paaschbrood
- Paddenstoel
- Padi
- Paediatrie
- Paling
- Palmhoning
- Palmitine
- Palmitinezuur
- Palmolie
- Palmpitkoek
- Palmpittenolie
- Palmsuiker
- Palmvet
- Paneermeel
- Panharing
- Pankreas
- Pannekoek
- Papaïne
- Papaja
- Papaverkoek
- Papaverolie
- Papilionaceeën
- Papoea-noten
- Paprika
- Para-caseïne
- Paradijsappel
- Paranoot
- Parasolzwam
- Paratyphus
- Parelgort
- Parelkoffie
- Parelsago
- Parmesaansche kaas
- Passagesnelheid
- Pastei
- Pasteuriseeren
- Pastinaak
- Patentolie
- Patrijs
- Peen
- Peer
- Pekariseeren
- Pekelen
- Pekelvleesch
- Pektine
- Pektosan
- Pellagra
- Pemican
- Penjel
- Pens
- Pentosanen
- Peper
- Pepermunt
- Pepermuntolie
- Pepernoten
- Peperwortel
- Pepsine
- Peptonen
- Perhydrase-melk
- Peristaltiek
- Persgist
- Persvoeder
- Perzik
- Perzikpitten
- Peterselie
- Petiotiseeren
- Petitgrainolie
- Peul
- Phosphaten, Phosphor
- Photosynthese
- Physiologie
- Physiologische zoutoplossing
- Pieterman
- Pilau
- Pilé
- Pils of Pilsener bier
- Piment
- Pimpinella
- Pinda's
- Pindakaas
- Piperine
- Pisang
- Pitvrucht
- Plankton
- Plantenboter (plantenvet)
- Plantenzuren
- Plokworst
- Plumpudding
- Poedersuiker
- Polenta
- Polijsten
- Pollak
- Polysacchariden
- Pomerans
- Pomeransolie
- Pompelmoes
- Pompoen