Schrijf zelf

Iedereen is ergens expert in. Deze kennis krijgt pas waarden als het wordt gedeeld. Claim ook je personal brand met je eigen Ensie pagina.

Schrijf zelf

Het Ensie schrijversbestand bestaat inmiddels uit meer dan duizend experts met zeer diverse achtergronden. Duizenden oude en nieuwe begrippen zijn gedefinieerd en omschreven. En niet zonder resultaat: In 2017 zijn deze gegevens door meer dan vier miljoen unieke bezoekers geraadpleegd! En dat is nog niet eens alles:

Thought leadership

Door je expertise te delen, laat je aan de buitenwereld zien waar jij goed in bent. Je claimt je rol als expert en laat zien dat je voorop loopt binnen jouw vakgebied.

Duurzame kennis

De kennis die op Ensie wordt gepubliceerd, is door het eigentijdse format van zeer duurzame aard. Dit houdt in dat een eenmalige investering in het schrijven van de teksten ervoor zorgt dat een resultaat nog jaren na publicatie optimaal wordt gevonden, gelezen en gedeeld.

Personal branding

De rol van thoughtleader levert een positieve bijdrage aan je positionering als expert. Personal branding noemen ze dat.

Vindbaarheid

De kennis die op Ensie wordt geplaatst, is erg goed vindbaar in Google. Stel je maar eens voor hoe vaak je zelf zoekt op “Wat is….”. Je wordt gevonden door tienduizenden lezers die op zoek zijn naar objectieve informatie.

Aanmelden

De kern van Ensie is het kort en bondig omschrijven van een onderwerp of een begrip. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen een definitie en een betekenis. Deze vormen samen een artikel. Om je aan te melden kun je kiezen uit een van onderstaande paketten.

Meer weten?

Wil je meer weten over Ensie, of eens met ons van gedachten wisselen? Op ons kantoor staat de koffie klaar. Tevens is het mogelijk om in ons archief door de oorspronkelijk Encyclopedie├źn te bladeren en de kennis van weleer op te snuiven.

Neem contact op