Definities van Encyclopedie voor voeding in de Ensie S
- Saccharine
- Saccharose
- Saffraan
- Sago
- Salade
- Salanganennesten
- Salicylzuur
- Salie
- Salpeter
- Samoswijn
- Sanatogeen
- Sandwiches
- Saponinen
- Sardellen
- Sardine
- Sauce
- Saucijzen
- Savoyekool
- Schapenkaas
- Schapenmelk
- Schapenvleesch
- Schelvisch
- Schepmelk
- Schildklier
- Schildpad
- Schildpadsoep
- Schorseneer
- Scott's emulsion
- Selderij
- Serradella
- Sesamkoek
- Sesamolie
- Sherry
- Sigaar
- Silage
- Silicium
- Siroop
- Sjalot
- Sla
- Slaboon
- Slachtafval
- Slagroom
- Slaolie
- Sluitkool
- Snijboonen
- Soek
- Soep
- Soepgroenten
- Sojaboonen
- Sojaboonenmeel
- Sojameel
- Sorbet
- Speeksel
- Spekulaas
- Spelt
- Spercieboonen
- Spiegelei
- Spinazie
- Spiritus
- Spitskool
- Splijtkool
- Sprot
- Spruitkool
- Spuitwater
- Spurrie
- Stamboonen
- Steenzout
- Stekelzwam
- Steriliseeren
- Sterke drank
- Sterrekers
- Steur
- Stikstof
- Stofwisseling
- Stokboonen
- Stokvisch
- Stolksche kaas
- Stoppelknollen
- Stout
- Stroo
- Stroomeel
- Stroop
- Struma
- Sucade
- Sucrose
- Suiker
- Suikerpulp