Culinair van a tot z is geschreven door Peter Joh. M. Zuidweg (2016).
Met de inhoud van het boek ‘Culinair van a tot z’ maakt men kennis met de vele producten, benamingen en aanduidingen in alfabetische volgorde die in onze culinaire wereld, zowel in de keuken als in het restaurant, kunnen voorkomen en waarbij men kennis kan nemen van wat de betekenissen en het gebruik ervan kunnen zijn.
Definities en betekenissen van Culinair van A tot Z
Definities en betekenissen door Culinair van A tot Z geplaatst in Culinair van a tot z
Definities en betekenissen door Culinair van A tot Z geplaatst in Klein hotelvademecum
- ...Days forecast
- (to) Allot
- (to) Assemble
- (to) Book/Booking
- (to) Cancel / Cancel(l)ation
- (to) Charge
- (to) Display
- (to) Enter
- (to) File
- (to) Lease / Leasing
- (to) Open an account
- (to) Overbook / Overbooking
- (to) Page/Paging
- (to) Post
- (to) Relet/Rerent
- (to) Tally
- (to) Turn off
- (to) Turn on
- (to) Write off
- (to) Write out
- Aanschuiftafel
- Access card
- Account
- Account executive
- Accountant
Definities en betekenissen door Culinair van A tot Z geplaatst in Het menselijk lichaamsgedrag van A tot Z
- (zelf)vernietigingsgedrag / destructief gedrag
- aankijkgedrag
- abnormaal gedrag
- afleidingsgedrag
- afscheidsgedrag
- agressief gedrag
- allo-contactgedrag
- alternatief gedrag
- altruïstisch gedrag
- alzheimer gedrag
- ambivalent gedrag
- asociaal gedrag
- autistisch gedrag
- autistisch waangedrag
- autocontact gedrag
- autonoom gedrag
- autoritair gedrag
- barrière gedrag
- begroetingsgedrag
- beledigingsgedrag
- beschermingsgedrag
- bestuderend gedrag
- betogend gedrag
- betrekkingswaangedrag
- bijzonder gedrag