Definities van Voedings en Genotsmiddelen in de Ensie K
- Kaas (bereiding en bestanddeelen)
- Kaas (buitenlandsche soorten)
- Kaas (voedingswaarde)
- Kaas (wettelijke eischen)
- Kalkzouten
- Kaneel
- Kappertjes
- Kardamom
- Karnemelk
- Karwij
- Kastanjes
- Katoenpitolie
- Kauwgom
- Kaviaar
- Kefir
- Kerry of curry
- Kersen
- Keukenzout
- Keukenzout (physiologische werking)
- Kikkerbilletjes
- Kinawijn
- Kindermelk of zuigelingenmelk
- Kleurstoffen
- Koek
- Koelkasten
- Koffie (bereiding en bestanddeelen)
- Koffie (coffeïnvrije)
- Koffie (soorten en handel)
- Koffie (werking)
- Koffie (wettelijke eischen)
- Koffie-extract
- Koffiesurrogaten
- Koken van spijzen
- Komijn of komijnzaad
- Konijn
- Kookgereedschappen
- Kool (voedingswaarde)
- Koolhydraten
- Koolhydraten (stofwisseling)
- Koolraap
- Koriander
- Kreeften
- Krenten
- Krop
- Kruidnagelen
- Kruisbessen
- Kunstcognac
- Kwastsiroop of vruchtenkwastsiroop