Garde-manger
Keukenmedewerker, kok, belast met de werkzaamheden ten aanzien van alle koude gerechten. Tot zijn taak behoort ook het uitbenen, schoonmaken en portioneren van slachtvlees, wild en gevogelte. (Eerste restaurantkok.)
Peter Joh .M. Zuidweg (2017)
Keukenmedewerker, kok, belast met de werkzaamheden ten aanzien van alle koude gerechten. Tot zijn taak behoort ook het uitbenen, schoonmaken en portioneren van slachtvlees, wild en gevogelte. (Eerste restaurantkok.)
Grasduin in meer dan 507 woordenboeken en encyclopedieën. Krijg toegang tot maar liefst 2.316.291 begrippen, 37.599 spreekwoorden en 78.030 synoniemen.
Word nu vriend van Ensie!
Gerelateerde zoekopdrachten
Log hier in om direct te kunnen beginnen met schrijven.
Wil je dit begrip toevoegen aan je favorieten? Word dan snel vriend van Ensie en geniet van alle voordelen: