frou-frou
Koeksoort, dat bestaat uit twee zeer dunnen laagjes koekdeeg met een op smaak gebrachte botercrème er tussen.
Peter Joh. M. Zuidweg (2016)
Koeksoort, dat bestaat uit twee zeer dunnen laagjes koekdeeg met een op smaak gebrachte botercrème er tussen.
A. Kolsteren en Ewoud Sanders (1994)
[Fr., klanknabootsing] 1 geritsel veroorzaakt door zijden dameskleren; 2 (cul.) bep. soort biscuit, bestaande uit twee dunne laagjes koek met crème au beurre ertussen.
Oosthoek's Uitgevers Mij. N.V (1916-1925)
[Fr.], o., 1. vertoon van ritselende (kanten of zijden) onderkleren; 2. (gew.) pony(haar); 3. licht biscuitje met crèmevulling.
Gerelateerde zoekopdrachten
Log hier in om direct te kunnen beginnen met schrijven.
Wil je dit begrip toevoegen aan je favorieten? Word dan snel vriend van Ensie en geniet van alle voordelen: