Hubbels Cowerkplek betekenis & definitie

Hubbels Cowerkplek is een Nijmeegse flexwerkplek gebaseerd op het wereldwijde concept ‘The Hub’, waar cowerken centraal staat. Hubbels is in 2012 opgericht door sociaal ondernemer Martine van Harten.

Geïnspireerd door het concept van ‘The Hub’, een community van professionals gericht op sociale innovatie, zette Martine van Harten een Nijmeegse versie Hubbels Cowerkplek op. Op deze werkplek komen diverse zzp’ers, thuiswerkers en andere flexwerkers samen om te werken, ideeën uit te wisselen en te netwerken. Ze worden hierbij gestimuleerd door de host, die helpt bij vraagstukken en het leggen van verbindingen. Ook organiseert Hubbels regelmatig activiteiten als workshops, kennissessies en netwerkbijeenkomsten.

Sinds de start van Hubbels in 2012 is het bedrijf gevestigd in een monumentaal schoolpand in Nijmegen Oost, aan de Prins Hendrikstraat. Na vier jaar op deze plek het concept van Hubbels te hebben opgezet en uitgebouwd, werd het tijd voor een volgende stap: Hubbels besloot naar een nieuwe locatie te verhuizen die beter aansluit bij de behoeften van haar leden. Per 1 januari 2017 is de cowerkplek te vinden in een modern kantoorpand in de Nijmeegse wijk Bottendaal, aan de Castellastraat 84. De werkplek bestaat uit een algemene kantoorruimte met flexwerkplekken en twee vergaderruimtes. Deze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor onderlinge vergaderingen, het ontvangen van klanten, coaching gesprekken of kennissessies.

Naast het bieden van kantoorfaciliteiten als koffie, Wi-Fi en gezamenlijke lunches en een prettige werksfeer, draagt Hubbels een warm hart voor ideeën en projecten op het brede gebied van sociale innovatie. Zo zijn er binnen Hubbels al diverse samenwerkingen ontstaan op het gebied van duurzame projecten.