Formule 1 Encyclopedie

Mischa Bijenhof

Nu tijdelijk van 28,95 voor 21,95

Exclusieve gelimiteerde oplage

Waarom moet een Formule 1-auto minimaal 1 liter benzine in zijn tank hebben na de race? Hoe zorgt remmen tevens voor energie? Waarom worden de banden bij Formule 1-auto's niet met lucht gevuld? Welke circuit wordt ook wel 'de groene hel' genoemd? Wat is de juiste strategie bij de bandenwissel?

Antwoord op deze vragen en meer leuke en interessante feiten krijg je tijdens het lezen van de Formule 1 Encyclopedie. Nog nooit verscheen er in Nederland zo'n toegankelijk en rijk geïllustreerd werk over de de Formule 1.

Voor nieuwkomers een vlot leesbare introductie, maar ook voor doorgewinterde Formule 1-volgers geeft het nieuwe inzichten in een sport die allang geen niche meer is.

Over de auteur

Mischa Bijenhof (1978) werkte ruim vijftien jaar in de Formule 1 en schreef onder andere voor Formule 1 Magazine, RaceReport en Veronica.

Hij was bij meer dan honderd Grands Prix over de hele wereld aanwezig en interviewde vrijwel alle coureurs, teambazen en ontwerpers.

In zijn artikelen belicht hij kanten van de sport die vaak ongezien blijven: het psychologische aspect van Formule 1-racen, de onderhuidse technische hoogstandjes op de auto’s, de mens achter de coureur en het proces van het ontwerpen van een Formule 1-auto.

Waarom bestellen?

Een encyclopedie van hoge kwaliteit zowel qua content als vormgeving. Bestel dit unieke werk van ruim 272 pagina’s en je krijgt:

  • Begrijpelijke uitleg over de belangrijkste aspecten uit de Formule 1
  • Hoogwaardige illustraties
  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Wil je liever op de hoogte blijven van onze publicaties? Laat je emailadres achter:

Wil je een grotere bestelling, media-aanvraag of heb je een andere vraag? Klik hier


Betaal met gemak: