Formule 1 Encyclopedie

Mischa Bijenhof

Nu tijdelijk van 28,95 voor 21,95

Exclusieve gelimiteerde oplage

Dit is geen klassieke encyclopedie. Niet alle circuits staan erin, en zeker niet alle coureurs. De hoofdmoot van dit boek bestaat uit termen die op de een of andere manier met de Formule 1 te maken hebben. Soms gaat het over techniek, soms over strategie en soms (‘plassen die kerels echt gewoon in hun broek tijdens het rijden?’) over vragen die mij in de twintig jaar dat ik Formule 1-journalist ben zijn gesteld op een verjaardagsfeest.

Tijdens het lezen van de Formule 1 Encyclopedie krijg je antwoord op leuke en interessante feiten. Nog nooit verscheen er in Nederland zo'n toegankelijk en rijk geïllustreerd werk over de de Formule 1.

Voor nieuwkomers een vlot leesbare introductie, maar ook voor doorgewinterde Formule 1-volgers geeft het nieuwe inzichten in een sport die allang geen niche meer is.

Over de auteur

Mischa Bijenhof (1978) werkte ruim vijftien jaar in de Formule 1 en schreef onder andere voor Formule 1 Magazine, RaceReport en Veronica.

Hij was bij meer dan honderd Grands Prix over de hele wereld aanwezig en interviewde vrijwel alle coureurs, teambazen en ontwerpers.

In zijn artikelen belicht hij kanten van de sport die vaak ongezien blijven: het psychologische aspect van Formule 1-racen, de onderhuidse technische hoogstandjes op de auto’s, de mens achter de coureur en het proces van het ontwerpen van een Formule 1-auto.

Waarom bestellen?

Een encyclopedie van hoge kwaliteit zowel qua content als vormgeving. Bestel dit unieke werk van ruim 272 pagina’s en je krijgt:

  • Begrijpelijke uitleg over de belangrijkste aspecten uit de Formule 1
  • Hoogwaardige illustraties
  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Wil je liever op de hoogte blijven van onze publicaties? Laat je emailadres achter:

Wil je een grotere bestelling, media-aanvraag of heb je een andere vraag? Klik hier


Betaal met gemak: