nugget met een vulling die vis bevat; nugget met visvulling
Verhit in een wok of hapjespan de boter en laat het bruisen. Schenk de olie erbij en schep de aardappelblokjes erin. Bak de blokjes op halfhoog vuur in 5 minuten goudbruin. Schep de visnuggets en de kruidenmix erbij en roerbak 5 minuten. Schep de groentemix erbij en roerbak weer 5 minuten. Roer het sinaasappelsap en de sinaasappelschil erbij en warm het gerecht goed door.
http://coeurdeboeuf.com/?pag=157&receptid=833
Voedingswaarden. Visnugget gebakken per 100 gram: Kilojoule: 996kj. Kilocalorieën: 238kcal. Eiwitten: 16,4 gram. Vet: 13 gram. Koolhydraten: 13,9 gram.
http://www.dlineeurope.com/Voedingswaarden/Visnugget_gebakken.html