Glacialine
een sinds 1876 door Grier te Glasgow aangewend conserveeringsmiddel voor vleesch, eieren, melk, bestaat uit 56 gram boorzuur, 28 gram borax, 28 gram glycerine, 20 gram suiker, alles opgelost in 1 lit. water.
J. Kramer (1908)
een sinds 1876 door Grier te Glasgow aangewend conserveeringsmiddel voor vleesch, eieren, melk, bestaat uit 56 gram boorzuur, 28 gram borax, 28 gram glycerine, 20 gram suiker, alles opgelost in 1 lit. water.
J.H. van Dale (1898)
GLACIALINE, v. een oonserveeringsmiddel voor vleesch, eieren en melk, bestaande uit eene oplossing van 56 G. boorzuur, 28 G. borax, 28 G. glycerine en 20 G. suiker in L. water.
Gerelateerde zoekopdrachten
Log hier in om direct te kunnen beginnen met schrijven.
Wil je dit begrip toevoegen aan je favorieten? Word dan snel vriend van Ensie en geniet van alle voordelen: