(1995) (< Eng.) voormalige reclameslogan van de in Nederland gevestigde multinational Royal Philips Electronics, gebruikt in haar wereldwijde reclamecampagne. In Nederland negatief ontvangen.
• Buitenlandse uitvindingen leiden tot buitenlandse uitdrukkingen: van file servers tot buzzers. En mondiale markten leiden tot internationale reclame: ‘Let's make things better’ - ook al zijn de apparaten in Nederland ontworpen. (Onze Taal. Jaargang 65. 1996)
• Iets anders is Philips. Ik ga niet in op vragen om iets te gaan doen aan “Let's make things better.” Dat is het Philipsbeleid en als Timmer denkt dat ze zo een internationalere uitstraling krijgt, dan is dat oké wat mij betreft. (Neerlandia. Jaargang 100. 1996)
• De firma Philips, die zichzelf tegenwoordig aanprijst met de slogan 'Let's make things better' heeft taalkritischer tijden gekend. In 1944 publiceerde Philips namelijk Het juiste woord, een boekje met taaiadviezen voor de medewerkers en met Nederlandse woorden ter vervanging van vreemde termen. (Peter Burger & Jaap de Jong: Taalboek van de eeuw. 1999)
• Toen Philips overging van zijn door technologie gedomineerde houding naar 'Let's make things better', werd het in verschillende delen van de wereld met enthousiasme onthaald, maar niet op de thuismarkt, Nederland. (Sicco Van Gelder: Wereldwijde merkstrategie. 2005)
• Zonder iets te zeggen kwam hij pal voor mij staan en legde zijn in zwartlederen handschoenen gehulde vingers op mijn toetsenbord. Snel tikte hij een wachtwoord in, en daar floepte in beeld: ‘Nieuwjaarsboodschap Mister Apax.’ Met daaronder in sierlijke krulletters: ‘Let's make things better - we'll do it quick and painless.’ (Hollands Maandblad. Jaargang 2006)
• Dat overkomt je één keer: dan zijn de hersens en de zintuigen er klaar voor en moet je mee. Dit wil niet mooi of zacht en lief of tragisch of pathetisch zijn; dit is een kunst met kracht van wet. Bovendien, ook daarin is dit werk uniek, het maakt geen donder uit of het muziek is of iets anders: dit is orde, grote orde, een appèl: let's make things better. Dichter bij wetenschap kan kunst niet komen. (De Gids. Jaargang 171. 2008)
• Let's Make Things Better was indertijd onder mijn Nederlandse beroepsgenoten lange tijd de meest besproken campagne, maar dan overwegend negatief. (Manfred Bik: Boonstra: 19 lessen uit het leven van Nederlands meest dwarse CEO. 2016)