voedsel dat op ambachtelijke wijze en met veel zorg bereid is, uit kwalitatief hoogstaande ingrediënten, en dat mensen op hun gemak aan tafel opeten
Een ontzettend leuk initiatief, vindt Erik. "En als er iets gebeurt of culinair gebied en het heeft met slowfood te maken dan ben ik van de partij. Dit Film Food Festival kan heel goed een jaarlijks terugkerend evenement worden en het gebeurt ook op een fantastische locatie. Daarom moet het eigenlijk zondag wel gaan slagen en hoop ik dat er veel volk komt."
http://www.noordhollandsdagblad.nl/stadstreek/enkhuizen-westfriesland/article15640533.ece/Film-Food-Festival-moet-je-bij-zijn,
'Cacao als specerij bij het koken, dat wordt de trend de komende jaren', stelt P. Janssen van de organisatie van het Chocoladefestival. 'Althans, dat hopen we dan. Kip met een mole, een soort puree, van chocola, dat is een heerlijk gerecht dat van oorsprong uit Mexico komt.' Nederlanders gaan volgens haar meer tijd besteden aan echt hoogwaardig koken. 'Slowfood, als tegenhanger van de snelle hap.'
De Limburger,