Encyclopedie van Noord Brabant

Anton van Oirschot (1985-1986)

Gepubliceerd op 20-10-2020

CULINAIRE SPECIALITEITEN

betekenis & definitie

Literatuur Margiono, Romé, Noord-Brabant à la Carte. Gids voor Noord-Brabant.

Amsterdam 1953. Oirschot, Anton van, Het land van de Brabanders. Hoorn 1975.Oomon, Nar, Aerpel in ’t potje.

Oude gerechten uit Brabant. Maasbree 1982. Uit en thuis in Brabant. Tips voor Brabanders of niet-Brabanders die in Brabant hun vakantie of vrije uren goed willen besteden. Provinciale WV Noord-Brabant 1969.

De landelijke eenvoud van de Brabantse keuken. Artikel in de serie Streekgerechten uit Nederland. Libelle 1982 (42) p. 99-110. Oirschot, Anton van. Plaatselijke en gewestelijke specialiteiten in Nederland, z.j.; idem: Van water tot wijn. van Korsten tot pasteien, 1979.

< >