Ondergisting
v., (van gistende stoffen, als bier, wijn, azijn enz.) de bij lagere temperatuur langzaam verlopende gisting, bij welke de ontstaande gist of heffe op de bodem neerslaat.
Van Dale Uitgevers (1950)
v., (van gistende stoffen, als bier, wijn, azijn enz.) de bij lagere temperatuur langzaam verlopende gisting, bij welke de ontstaande gist of heffe op de bodem neerslaat.
Grasduin in meer dan 507 woordenboeken en encyclopedieën. Krijg toegang tot maar liefst 2.316.291 begrippen, 37.599 spreekwoorden en 78.030 synoniemen.
Word nu vriend van Ensie!
J.H. van Dale (1898)
v. (van gistende stoffen, als bier, wijn, azijn enz.) de bij lagere temperatuur langzaam verloopende gisting, bij welke de ontstaande gist of heffe op den bodem neerslaat.
Gerelateerde zoekopdrachten
Log hier in om direct te kunnen beginnen met schrijven.
Wil je dit begrip toevoegen aan je favorieten? Word dan snel vriend van Ensie en geniet van alle voordelen: