Fonction protéopexique
(Fr.) (vgl. Insuffisance protéopexique): de eigenschap der lever (met name de cellen van Kupffer, zie Aanhangsel) om de eiwitbestanddeelen uit het voedsel vast te houden, zoodat zij het bloed niet overstroomen.
Herman Pinkhof (1923)
(Fr.) (vgl. Insuffisance protéopexique): de eigenschap der lever (met name de cellen van Kupffer, zie Aanhangsel) om de eiwitbestanddeelen uit het voedsel vast te houden, zoodat zij het bloed niet overstroomen.
dr. H. Pinkhof (1923)
(Fr.) (vgl. Insuffisance protéopexique), de eigenschap der lever (met name de cellen van Kupfferl) om de eiwitbestanddelen uit het voedsel vast te houden, zodat zij het bloed niet overstromen.
Gerelateerde zoekopdrachten
Log hier in om direct te kunnen beginnen met schrijven.
Wil je dit begrip toevoegen aan je favorieten? Word dan snel vriend van Ensie en geniet van alle voordelen: