Aardappelfoezel
v., foezel (een vluchtige, kleurloze, olieachtige vloeistof) bij de bereiding van aardappeljenever gevormd.
Van Dale Uitgevers (1950)
v., foezel (een vluchtige, kleurloze, olieachtige vloeistof) bij de bereiding van aardappeljenever gevormd.
Oosthoek's Uitgevers Mij. N.V (1916-1925)
Aardappelfoezel - een vluchtige, kleurlooze, olieachtige vloeistof, welke gevormd wordt bij de bereiding van aardappelbrandewijn. Prikkelende reuk en branderige smaak.
Grasduin in meer dan 507 woordenboeken en encyclopedieën. Krijg toegang tot maar liefst 2.316.291 begrippen, 37.599 spreekwoorden en 78.030 synoniemen.
Word nu vriend van Ensie!
J.H. van Dale (1898)
AARDAPPELFOEZEL, v. vluchtige, kleurlooze, olieachtige vloeistof, bij de bereiding van aardappeljenever gevormd; zij heeft een prikkelenden reuk en brandenden smaak.
Gerelateerde zoekopdrachten
Log hier in om direct te kunnen beginnen met schrijven.
Wil je dit begrip toevoegen aan je favorieten? Word dan snel vriend van Ensie en geniet van alle voordelen: