Aardappeldeeg
o., deeg van gekookte en fijngemaakte aardappels met zaagsel, turfmolm of gemalen run vermengd (in plaats van houtdeeg tot het vervaardigen van reliëfversieringen op meubels gebruikt).
Van Dale Uitgevers (1950)
o., deeg van gekookte en fijngemaakte aardappels met zaagsel, turfmolm of gemalen run vermengd (in plaats van houtdeeg tot het vervaardigen van reliëfversieringen op meubels gebruikt).
Grasduin in meer dan 507 woordenboeken en encyclopedieën. Krijg toegang tot maar liefst 2.316.291 begrippen, 37.599 spreekwoorden en 78.030 synoniemen.
Word nu vriend van Ensie!
Oosthoek's Uitgevers Mij. N.V (1916-1925)
Aardappeldeeg - een deeg bestaande uit gekookte aardappels, zaagsel, turfmolm of gemalen run, fijngemaakt en innig vermengd; het vervangt het houtdeeg bij het aanbrengen van reliefversieringen op meubelen.
J.H. van Dale (1898)
AARDAPPELDEEG, o. deeg van gekookte en fijngemaakte aardappels met zaagsel, turfmolm of gemalen run vermengd (in plaats van houtdeeg tot het vervaardigen van reliefversieringen op meubels gebruikt); ...DIEF, m. (...dieven); ...DRANK, m. ...ETER, m. (-s).
Gerelateerde zoekopdrachten
Log hier in om direct te kunnen beginnen met schrijven.
Wil je dit begrip toevoegen aan je favorieten? Word dan snel vriend van Ensie en geniet van alle voordelen: