Definities van Voedings en Genotsmiddelen in de Ensie M
- Maalprocédé
- Maanzaad
- Macaroni, vermicelli en spaghetti
- Madeira
- Maïsolie
- Maïzena
- Malagawijn
- Manderijnen
- Margarine (geschiedenis)
- Margarine (grondstoffen, bereiding en eigenschappen)
- Margarine (wettelijke eischen)
- Marjolein
- Marsala
- Mayonnaise
- Meelproducten (gepraepareerde)
- Meelproducten (wettelijke aanduidingen en eischen)
- Meelsoorten
- Melk (algemeene eigenschappen)
- Melk (als menschelijk voedsel)
- Melk (de zoogenaamde modelmelk)
- Melk (ezelinnenmelk)
- Melk (geitenmelk)
- Melk (schapenmelk)
- Melk (verkoop in melkwinkels)
- Melk (vervoer, bewaren en verkoopen op straat.)
- Melk (vrouwenmelk)
- Melk (wettelijke eischen)
- Melk (winning in den stal of weide)
- Melk. (noodzakelijkheid voor het gebruik deugdelijk te koken)
- Melkpoeder
- Meloenen
- Metalen (ter versiering van bonbons of verpakking van voedings- middelen)
- Mierikwortel
- Mineraalwater
- Mineraalwater (natuurlijk en kunstmatig)
- Mineraalwater (radioactieve eigenschappen)
- Mineraalwater (therapeutische waarde)
- Moerbeien
- Mond- en klauwzeer (invloed op het menschelijk voedsel)
- Morellen
- Mosselen
- Most of zoete most
- Mosterd
- Mosterdzaad
- Moutwijn
- Muskaatnoot
- Muskaatwijn