Definities van Voedings en Genotsmiddelen in de Ensie B
- Bacillen
- Bakkerswaren
- Bakpoeder
- Bananen
- Bataten
- Bier (bereiding)
- Bier (grondstoffen’
- Bier (typen)
- Bier (voedingswaarde en verdere eigenschappen)
- Bier (wettelijke eischen)
- Bieten
- Biscuits en beschuit
- Blad- en stengelgroenten
- Bladgroenten
- Blikconserven
- Blikconserven (bolstaande of gebombeerde)
- Bloedworst
- Bloemkool
- Boekweit
- Boerenjongens en boerenmeisjes
- Boerenkool
- Bokking
- Boonenkruid
- Boschbessen
- Boschbessenwijn
- Boter (bereiding en wettelijke eischen)
- Bouillon
- Bowl (alcoholvrij)
- Braam
- Brandewijn
- Bromatiek
- Brood (bakken met zuurdeeg)
- Brood (bakprocédé)
- Brood (optreden van leng in het brood)
- Brood (oudbakken worden)
- Brood (wettelijke eischen gesteld aan bakkerijen en tijdens het vervoer)
- Brood (wettelijke eischen)
- Brusselsch lof