Fucking perfect betekenis & definitie

Fucking perfect is de titel van de documentaire van Willemiek Kluijfhout over het turbulente leven van Sergio Herman, zijn vrouw Ellemieke en hun gezin. In de documentaire is aandacht voor Sergio Hermans passie, het einde van zijn oude restaurant Oud-Sluis en de opening van zijn nieuwe project The Jane.

De documentaire gaat vooral over de enorme drive van chef-kok Sergio Herman. De hectiek in de keuken, de passie en het perfectionisme druipen van de Nederlandse chef-kok af. Op het hoogtepunt van zijn carrière besluit hij, om zijn dromen te kunnen verwezenlijken, zijn beroemde restaurant Oud-Sluis te sluiten. Zijn nieuwe project, The Jane in Antwerpen, is het nieuwe terrein van zijn ambitie en zijn liefde voor koken. Deze grote beslissing zorgt voor veel verandering, zowel privé als in zakelijk opzicht.

Fucking perfect is op 9 februari 2015 in première gegaan op het internationaal filmfestival in Berlijn. Vanaf 12 maart 2015 was de documentaire te zien in verschillende Nederlandse bioscopen.