Studievereniging Mundus

Studievereniging Geografie, Planologie & Milieu

Gepubliceerd op 11-09-2015

2015-09-11

Studievereniging Mundus

betekenis & definitie

Mundus is de studievereniging voor studenten Geografie, Planologie & Milieu aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en organiseert zowel inhoudelijke als ontspannende activiteiten voor haar leden.

Sinds 2001 bestaat Mundus als studievereniging en inmiddels telt de vereniging ruim 400 leden, waaronder het bestuur en een enthousiaste groep actieve leden. Jaarlijks worden er vele activiteiten georganiseerd van zowel inhoudelijke als van ontspannende aard, in Nijmegen maar ook (ver) daarbuiten. Sommige van deze activiteiten zijn uitgegroeid tot ware tradities, maar ieder jaar worden er ook weer nieuwe dingen bedacht waardoor de vereniging nooit stil zit.

Munduskamer
Aangezien Mundus ruim 400 leden telt, heeft zij sinds een aantal jaren een grote kamer op de universiteit tot haar beschikking aan de Thomas van Aquinostraat (5.0.04). De kamer is ondertussen uitgegroeid tot het kloppende hart van de vereniging. Een kamer waar leden bij elkaar komen om de laatste roddels met elkaar te delen, waar elke dag de koffie en thee rijkelijk vloeien, en waar het bestuur tot inzichten komt, zodat de studievereniging als een geoliede machine blijft draaien en het haar leden een zo mooi mogelijke studententijd laat beleven.

Activiteiten
Elk jaar organiseert Mundus een 10-daagse reis naar een bestemming in of net buiten Europa. De afgelopen jaren zijn wij onder andere in Boedapest, Istanbul, Sevilla, Lissabon en Belgrado geweest. Daarnaast organiseren we ook gewoon in Nijmegen vele activiteiten! Denk aan een Pubquiz, Crazy 88 en onze maandelijkse borrel in Café We Gaan Beginnen. Daarnaast kun je aan je toekomst werken op het Career Event of tijdens een LoL (lezing op locatie) je kennis over het vakgebied verbreden. Er is dus genoeg te doen bij Mundus.