Porsche

Porsche.com

Gepubliceerd op 28-12-2015

2015-12-28

Porsche Classic Centre Gelderland

betekenis & definitie

Porsche Classic Centre Gelderland is een automobiel bedrijf voor je klassieke Porsche. Het is het eerste Porsche Classic Centre ter wereld opgericht door Mark Wegh.

Het idee voor het Porsche Classic Center Gelderland komt van ondernemer Mark Wegh. Hij heeft het idee, waar voor het eerst de verkoop, onderhoud en onderdelenverkoop van de klassiekers samenkomen, gepitcht bij importeur Pon en Porsche AG in Duitsland en die waren zo enthousiast dat het idee navolging krijgt in de rest van de wereld. Volgens Porsche rijdt 70% van de oldtimers van de Duitse autobouwer nog steeds en is er daarom vraag naar een goede onderhoudsservice.

De showroom in Heteren (Gelderland) biedt plaats aan 25 oldtimer Porsches en heeft een werkplaats voor acht auto's. Porsche Classic Center Gelderland biedt vanuit dit nieuwe pand service, (deel)restauraties en aan- en verkoop van uw klassiekers. Ook wordt er in overleg het juiste onderhoud gegeven aan de klassieke Porsche. Het Porsche Classic Center is gevestigd in Heteren waar een nieuw pand van ruim 5.380m2 staat.

Porsche Centre Gelderland is sinds 2006 exclusief Porsche dealer voor het oosten van Nederland. Sinds 2011 is het als eerste in Europa tot officieel ‘Porsche Classic Center’ bekroond. 25 november 2015 werd het Porsche Classic Center Gelderland geopend.