Bedrijven

[page.bedrijven.subtitle]

Ensie business

 

Wat is Ensie?

Wist je dat 70% van de consumenten een bedrijf liever leert kennen via content dan via advertenties? Ensie is het kennisplatform waar je als bedrijf profileert als expert met duurzame content. Deel ook op objectieve wijzen je kennis met anderhalf miljoen unieke bezoekers. Want kennis krijgt pas waarde als het wordt gedeeld!

 

Waarom schrijven op Ensie?

Duurzame content

De kennis die op Ensie wordt gepubliceerd is vanwege het format zeer duurzame content. Een eenmalige investering in het schrijven van de teksten zorgt voor een resultaat dat nog jaren na publicatie optimaal gevonden, gelezen en gedeeld wordt.

Thoughtleader

Volgens Ensie is ieder merk en iedere organisatie ergens een expert in. Ensie speelt in op de zero moment of truth. Door informatie met bedrijven of consumenten te delen worden bedrijven sneller gezien als expert. De stap van informatie vergaren naar het kopen van een product of dienst is hiermee een stuk kleiner.

Positieve branding

Ensie biedt een ideaal platform om je bedrijf te profileren als expert. De objectieve en duurzame content zorgt voor een positief effect op je merk. Om dit te ondersteun is er op elke pagina een bedrijfsvisual van 1200*800 zichtbaar. We geven 100% zichtbaarheids garantie, ook voor adblocker gebruikers.

Return on Investment

Op elke begripspagina staat in de visual een directe link naar je website. Dit is goed voor doorclicks naar je bedrijfswebsite, draagt bij aan je SEO en zorgt voor leads. De directe mailbutton geeft lezers namelijk de mogelijkheid voor direct contact. Het Ensie dashboard geeft je 24/7 inzicht in de resultaten.

Zichtbaarheid

Artikelen die op Ensie zijn geplaatst, zijn erg goed vindbaar in Google. Dit is goed voor extra zichtbaarheid in de zoekresultaten, draagt het bij aan je algehele SEO strategie en verhoogd het je authorship.

Het belangrijkste zijn toch de tienduizenden bezoekers die kennis willen opdoen van jouw organisatie op je Ensie pagina.

[Enkele voorbeelden van drie plaatjes naast elkaar/Aegon/Dossiermeester/Porsche]