Ingrid Huskens-Hermens

Leef je Passie Expert | Trainer | EEN Therapeut

Gepubliceerd op 14-04-2017

2017-04-14

NES Health Total WellNES

betekenis & definitie

Het Total Health WellNES Systeem is ontworpen om je lichaamsveld te lezen, ermee te communiceren en te corrigeren.

Het NES Health programma start met een scan, waarin de informatiestructuur van je lichaamsveld in kaart wordt gebracht en de zwakke schakels opspoort. De scan is simpel, pijnloos en duurt een paar seconden.
De daaruit voortvloeiende rapportage wordt meteen besproken en de behandeling ingezet. De miHealth zal daarnaast worden ingezet om je frequentie terug te zetten naar jouw optimale gezondheid, doel en blauwdruk. Je lichaamsenergie gaat weer goed doorstromen en de correcte informatie komt op de juiste plek in je lichaam aan, zodat aan fysiek, mentaal en emotioneel herstel kan worden gewerkt.

We gebruiken hiervoor naast de miHealth, druppels in de vorm van infoceuticals die helpen om je lichaam weer optimaal te laten functioneren.

Voor wie is het?
NES Health Therapie kan ingezet worden op mens en dier.
Aangepakt wordt o.a. je energiepeil, het immuunsysteem, de hormoonhuishouding, het zenuwstelsel, de huid, de emotionele en mentale functies. Werkt op zowat alle klachten alsook MS, CVS/ME, fibromyalgie, migraine, bloeduitstortingen, brandwonden, ontstekingen, misselijk voelen, hoge bloeddruk, schildklierproblemen, trauma, burn-outs, stemmingswisselingen, slaapproblemen, spierkwetsuren en nog veel meer.
NES geeft een goed beeld van waar je staat in je leven, zowel emotioneel, mentaal als fysiek en werkt aan de oplossing.

Bronvermelding