Definities van Encyclopedie voor voeding in de Ensie M
- Maag
- Maagcatarrh
- Maagdenolie
- Maagsap
- Maagzout
- Maagzuur
- Maatjesharing
- Macaroni
- Madeira
- Magere melk
- Maggi-extract
- Maggiblokjes
- Maggisoepblokjes
- Magnesium
- Maïs
- Maïskiemkoeken
- Maïsolie
- Maïsziekte
- Maïzena
- Makreel
- Malagawijn
- Maltase
- Maltonwijnen
- Maltose
- Manga
- Mangaan
- Mangelwortel
- Mangistan
- Manihot
- Manihotmeel
- Manna
- Mannetjeskoffie
- Manniet
- Mannose
- Marasquin
- Margarine
- Margarinekaas
- Marmelade
- Marmite
- Maron
- Marsepijn
- Massé
- Matsen
- Mayonnaise
- Mazun
- Mee, Mede
- Meel
- Meelverbeteringsmiddelen
- Meikers
- Meiraap
- Melasse
- Melassestroop
- Melde
- Melis
- Melk
- Melkbrood
- Melkdrijvende middelen
- Melkgebreken
- Melkpoeder
- Melksteen
- Melksuiker
- Melkvet
- Melkzuur
- Meloen
- Mestkuur
- Methaan
- Methylalkohol
- Metworst
- Mierikswortel
- Milt
- Mineraalwater
- Mineralen
- Mirabellen
- Mispel
- Mixed pickles
- Modelmelk
- Moerbei
- Mokka
- Molenaar's kindermeel
- Molsla
- Mondamin
- Morel
- Morielje
- Mossel
- Most
- Mosterd
- Mout
- Moutkiemen
- Moutkoffie
- Moutwijnen
- Muskaatnoot
- Muskaatnotenolie
- Muskaatwijn
- Myosine