Definities van Encyclopedie voor voeding in de Ensie G
- Gal
- Galactanen
- Galactogoga
- Galactose
- Galluszuur
- Galzuren
- Garnaal
- Gazeuze dranken
- Gebit
- Gecondenseerde melk
- Gedestilleerd
- Geelmeel
- Gehakt
- Gehomogeniseerde melk
- Geitenmelk
- Geitenmelk-anaemie
- Gel
- Gelatine
- Gember
- Genotmiddelen
- Gepasteuriseerde melk
- Gerst
- Gerstekoffie
- Gerstevoermeel
- Gesteriliseerde melk
- Geur
- Gist
- Gistpoeder
- Gistpreparaten
- Glaceeren
- Gliadine
- Globulinen
- Glucose
- Glucose-stroop
- Glucosiden
- Glutaminezuur
- Glutathion
- Gluten
- Glutenine
- Glutine
- Glycaemie
- Glyceriden
- Glycine
- Glycogeen
- Glykokol
- Goelasch
- Gom
- Gort
- Goudsche kaas
- Grahambrood
- Granaatappel
- Grasboter
- Graskaas
- Grenadine
- Gries
- Griesmeel
- Grint
- Groene kaas
- Groenten
- Groenvoeder
- Grog
- Grondnoten
- Grondnotenkoek
- Grondnotenolie
- Groote boon
- Grutjes
- Grutten