Daniël Mulder

Author of the Dutch blog Google+ Marketing at google-plus-marketing.nl, co-founder rankwise SEO (.net) and content marketing specialist. Freelance advisor en supplier of strategic content for freelancers and businesses.

Gepubliceerd op 14-08-2015

2015-08-14

Online Business Aligment

betekenis & definitie

Is het concept ontwikkeld door OmniLeads welke een integrale visie omvat op online marketing, en er voor zorgt dat content creatie, optimalisatie en online media planning, inclusief zoekmachinemarketing, geheel gebaseerd zijn op de bedrijfsstrategie en bijdragen aan de bedrijfsdoelen.

Dit concept is ontwikkeld door Daniël Mulder en gebaseerd op het concept van strategic aligment dat er voor zorgt dat alle middelen van een bedrijf ingezet worden ter ondersteuning van de strategie en doelen. In het geval van online business aligment beperkt de spanne zich tot de online marketingactiviteiten en brengt die in lijn met de doelen van het bedrijf. Het wordt ook gebruikt in het procurement vakgebied en dan noemt men dit business aligment en in de IT sector kent men het IT business aligment.