Glucosestroop
product verkregen door hydrolyse van zetmeel of stijfsel met verdunde zuren bij verhoogde temperatuur. Het bestaat feitelijk uitsluitend uit glucose.
Winkler Prins (1949)
product verkregen door hydrolyse van zetmeel of stijfsel met verdunde zuren bij verhoogde temperatuur. Het bestaat feitelijk uitsluitend uit glucose.
Oosthoek's Uitgevers Mij. N.V (1916-1925)
v./m., een gezuiverde en geconcentreerde waterige oplossing van voldoende koolhydraten verkregen uit zetmeel (aldus de voor de FAO-Codex aanvaarde definitie). (e) In glucosestroop bedraagt het gehalte aan koolhydraten ca. 80 %, waardoor de oplossing dikvloeibaar is. Het uit aardappelen of maïs verkregen zetmeel wordt gesplitst met behulp van z...
Gerelateerde zoekopdrachten
Log hier in om direct te kunnen beginnen met schrijven.
Wil je dit begrip toevoegen aan je favorieten? Word dan snel vriend van Ensie en geniet van alle voordelen: