appel (vrucht)
appel (vrucht) - De vrucht van de bomen van het geslacht Malus. Appels voor consumptie zijn meestal groen, rood of geel en worden in een veelheid van rassen gekweekt in gematigde streken over de hele wereld.
Getty Research Institute (1990)
appel (vrucht) - De vrucht van de bomen van het geslacht Malus. Appels voor consumptie zijn meestal groen, rood of geel en worden in een veelheid van rassen gekweekt in gematigde streken over de hele wereld.
drs. L.A. Beeloo (1981)
De appel is onze meest waardevolle pitvrucht. Hij wordt rauw of gekookt of gestoofd gegeten en ook gebruikt voor de bereiding van appelstroop en cider. De aan de boom rijpende vroege appels, b.v. de Yellow Transparant, kunnen niet lang bewaard worden. De herfst-en winterappels moeten echter een zekere tijd blijven liggen om na te rijpen. Door een w...
Gerelateerde zoekopdrachten
Log hier in om direct te kunnen beginnen met schrijven.
Wil je dit begrip toevoegen aan je favorieten? Word dan snel vriend van Ensie en geniet van alle voordelen: