2019-11-22

AI

AI is de verzamelnaam van Intelligente systemen die zelfstandig taken kunnen uitvoeren in complexe omgevingen en eigen prestaties verbeteren door te leren van ervaringen. AI (sinds 1956) heeft twee belangrijke kenmerken, namelijk zelfstandigheid en dat het zelf kan leren. 1. Zelfstandigheid Je spreekt van AI als een systeem taken kan uitvoeren in complexe omgevingen, zonder constant begeleid te worden door de gebruiker. 2. Zelfstandigheid Je spreekt van AI als een systeem taken kan uit...

2019-11-22

AI

Amnesty International

2019-11-22

ai

ai - Zelfstandignaamwoord 1. (tweeletterwoord), (zoogdieren) Bradypus tridactylus de drievingerige luiaard, een tandarm dier uit het Amazonegebied We hebben in de dierentuin een paar ais gezien. ai - Tussenwerpsel 1. een uitroep die pijn, schrik of medelijden uitdrukt Ai! Dat is een tegenvaller, zeg!

2019-11-22

Ai

Ai - 1) (lett.: „steenhoop”), naam van een stad, die waarschijnlijk aan den weg van Jericho naar Bethel lag. Bij de verovering van Kanaän werd een Israëlietisch leger door de burgers van Ai verslagen. (Zie ACHAN). Bij een tweede poging gelukte het Jozua, de stad door middel van een hinderlaag te nemen. Daarna werd A. uitgemoord, geplunderd en tot een steenhoop gemaakt. 2) zie LUIAARD.

2019-11-22

Ai!

zie Ach!