Bedrijven

Ensie is het kennisplatform waar je je als bedrijf profileert als expert met duurzame content. Deel ook op objectieve wijze je kennis met vier miljoen unieke bezoekers.

Bedrijven

Wist je dat 70% van de consumenten een bedrijf liever leert kennen via content dan via advertenties? Ensie is het kennisplatform waar je je als bedrijf profileert als expert met duurzame content. Deel ook op objectieve wijze je kennis met vier miljoen unieke bezoekers. Want kennis krijgt pas waarde als het wordt gedeeld!

 

Waarom schrijven op Ensie?

Een potentiële klant doorloopt altijd 4 fases volgens het REAN-model: Reach, Engage, Activate en Nurture. Ensie onderscheidt zich in de eerste fase, Reach, waarin men nog op zoek is naar onafhankelijke en objectieve informatie. In deze fase worden de zoekvragen gesteld: Wat is een annuïteitenhypotheek of wat is de betekenis van een echtscheidingsconvenant? Het is de belangrijkste fase om je potentiële doelgroep te bereiken en merkbekendheid te creëren. Het Ensie-format scoort maximaal op deze zoekvragen en dat is nog niet alles:

Thoughtleader

Elke organisatie heeft zijn expertise. Door deze expertise te delen, laat je zien dat je voorop loopt binnen het vakgebied. Je pakt de rol van “educator” en online autoriteit serieus op. Als er nieuwe informatie, ontwikkelingen en oplossingen zijn, dan is jouw organisatie degene die daarover moet schrijven.

 

Duurzame content

De kennis die op Ensie wordt gepubliceerd is duurzame content. Dit houdt in dat een eenmalige investering in het schrijven van de teksten ervoor zorgt dat een resultaat nog jaren na publicatie optimaal wordt gevonden, gelezen en gedeeld. Online marketingstrategie op de lange termijn noemen we dat.

Corporate branding

Thought leader zijn levert een positieve bijdrage aan de positionering van je organisatie en draagt bij aan het merkvertrouwen. Dit geldt voor b-to-c, maar ook voor b-to-b.

Vindbaarheid

Een eenmalige investering in het beschrijven van kennis zorgt voor een goede score in Google die jaren na publicatie alleen maar beter gevonden, gelezen en gedeeld gaat worden. Om de vindbaarheid extra te ondersteunen, staat er op elke pagina een bedrijfsafbeelding en logo. Ensie biedt 100% vindbaarheidsgarantie, zelfs voor gebruikers van adblockers!

  

ROI

Contentmarketing op Ensie is geen reclame. Het draait om het bieden van informatie, educatie en oplossingen. Het kost tijd om de rol van thought leadership op te pakken en nieuwe relaties op te bouwen.

De ROI van Ensie is inzichtelijk. Op elke pagina staat een banner van jouw bedrijf met een directe link naar je website. Het Ensie-dashboard geeft je 24/7 inzicht in het bereik en de resultaten van jouw artikelen.

Bedrijfsaccounts

Bij Ensie werken we met een eenvoudig en transparant model. Hierbij wordt gewerkt met een jaarabonnement dat automatisch wordt verlengd; natuurlijk is het mogelijk om op elk moment op te zeggen.

Meer weten?

Wil je meer weten over Ensie, of eens met ons van gedachten wisselen? Op ons kantoor staat de koffie klaar. Tevens is het mogelijk om in ons archief door de oorspronkelijke Encyclopedie├źn te bladeren en de kennis van weleer op te snuiven.

Neem contact op